Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a MyBooKz?

A MyBookz havonta megjelenő könyves meglepetéscsomag különleges, válogatott, friss megjelenésű könyvekkel.

Mit tartalmaz a MyBooKz?

Mindent, amire szükséged van és semmit, amire nem.  Minden MyBooKz két teljes értékű könyvet tartalmaz. (Az általad kiválasztott két kategóriából). Törekszünk arra, hogy a megrendelési időszaktól számítva 45 napon belül megjelent friss könyvek legyenek. (Maximum 60 nap, ha 45 napon belül nincs megfelelő kiadvány) Emellett minden doboz kézműves ajándékokat tartalmaz magyar termelőktől, illetve hasznos ajándékokat az olvasáshoz. A könyvek mellé speciális különleges tartalom is jár, amennyiben elérhető.

Hogyan csatlakozhatok a MyBooKz-hoz?

Csak válaszd ki a kategóriáink közül, ami neked a legszimpatikusabb. Lehet Young adult, Women’s fiction, Non fiction, Misztikus, Gyerek 3-7 éves és Gyerek 8-12 éves. Lépj, a kosár oldalra add meg az adataid, fizess bankkártyával egyszerűen, vagy előre utalással 48 órán belül, és kész is vagy, hamarosan küldjük a MyBooKz csomagod.

Mennyibe kerül?

Az induló egy havi MyBooKz csomag 13490 Ft, ha több hónapra rendeled olcsóbban is hozzájuthatsz, lehetséges 3 és 6 hónapra is rendelni. Ezen kívül a Facebook oldalunkon folyamatosan hirdetünk nyereményjátékokat, kuponokat.

Postaköltség?

Ha Magyarországra rendelsz, a szállítás teljesen ingyenes, az ár tartalmazza azt. Külföldre rendelés esetén a fizetésnél láthatod a postaköltséget.

Mikor kapom meg a MyBooKz dobozom?

A rendelést követő hónap ötödik napja után küldjük a dobozokat, az általad választott szállítási módnak megfelelően.

Ha megveszek egy havi csomagot, akkor havonta külditek?

Nem, a csomag csak egyszeri előfizetésre szól, a többhavi csomagok sem megújulók, csak több hónapra szólnak.

További kérdésem van, hová forduljak?

További kérdésekkel írj nekünk a mybookz@mybookz.hu címre vagy a facebook oldalunkon veheted fel velünk a kapcsolatot.