Mi a MyBooKz

A MyBooKz egy havonta megjelenő könyves meglepetéscsomag, amely a külföldön nagy népszerűségnek örvendő úgynevezett “subscription box” -ok mintájára készült.

Ez azt jelenti, hogy minden hónapban kapsz tőlünk egy csomagot, amely esetünkben két könyvet és kapcsolódó ajándékokat, kézműves termékeket tartalmaz, jellemzően magyar kézművesektől.

A könyvek friss megjelenésűek, tehát a megrendelési időszak kezdetétől visszamenően jellemzően 45 napon belül jelentek meg (ha esetleg nem találnánk ebben az időszakban megfelelő minőségű könyvet, akkor maximum 60 napon belül, de a 45 napot tekintjük célnak). A kézműves termékeknél arra törekszünk, hogy igazán prémium minőségi termékek kerüljenek a dobozokba, főként magyar termelőktől, magyar kezekből.

Mire is gondolunk itt? Olyan különleges nassolnivalókra, amelyek a könyvolvasás mellett igazi kikapcsoló érzést nyújthatnak, megfelelő hangulatot teremtenek. Kávék, teák, gyertyák, egyéb kézműves termékek. Mindezek mellett hasznos, mindennapi meglepetéseket is rejtenek a dobozok.

A könyvek mellé pedig az író exkluzív, hozzátok címzett üzenetét olvashatjátok. Ha valami miatt nem tudjuk elérni az írót, akkor ezt másféle exkluzív tartalommal próbáljuk pótolni nektek.

Ha a gyerekeknek szóló kategóriát választod, külön meglepetés jár: készségfejlesztők, játékok, egyéb meglepetések. Tekinthetsz úgy ránk, mint egy olvasói klubra, ahol a minden hónapban a legjobb kiválasztott könyveket kapod a kedvenc választott kategóriádból.

Mi nincs benne?

A dobozok jellemzően felnőtteknek készülnek, ezért olyan meglepetésekkel készülünk, amit mindenki tud hasznosítani. Nem tervezünk olyan dolgokat, amit csak bizonyos rajongói, vagy életkori réteg tud értékelni.

A csomag megrendelhető egy hónapra is, de rendelheted három és hat hónapra. Fizetés az oldalunkon bánkártyával vagy előre utalással lehetséges.

A rendelést minden hónap elején indítjuk. Főként hétvégére tesszük az időpontokat, hogy mindenkinek alkalmas legyen, és ne maradjatok le.

Tehát a rendelés hónap elejétől indul, és a hónap közepéig tart, ekkor zárjuk le. Minden időpontot a facebook oldalunkon és a honlapunkon is jelezi fogunk. A kiszállítás a következő hónap ötödik napja után kezdődik.